Då- och framtida minnen. Nu kör vi igen

Idag har jag tänkt mycket på minnen , hur man kopplar och hur det känns. Hur det känns när man ser den där personen man inte sätt på ett år och lådorna med minnen for upp och rusar upp och runt och skakar om världen för en minut och du inser att du kanske stängt lådorna men du har inte tejpAt igen lagt undan dom. Intressant det där. Hur en plats ellerdoft eller. Ett leende kan väcka tusentals bilder och känslor av obehag, glädje, sorg, ilska. Intressant och spännane vad en människa jag hälsar snabbt på och glömmer namnet tio sekunder senare kan betyda en värld gör en annan människo. Lite läskigt också antar jag Annars ligger jag på en klippa långt bort från tempo och höga ljud men sakta rörande sig mot morgondagens äventyr en tisdag jag i vanliga fall tackat för närmandet mot onsdag och mentalist på tv. men imorn är ingen sån vanlig tisdag. Imorgon åker jag till festival igen! Emmaboda! Och är rebellisk tonåring som dricker för mycket öl och röker precis som vilken sjuttonåring som helst. Ses på söndag typ.

Statusuppdatering

Hello Loved ones här steks det i sommarkylan som bara den. Vill att det ska bli tisdag typ nu så jag får fara till Emmaboda och träffa mina fantastiska vänner och dansa på gatan och dricka alkohol och vara sån där rebellisk tonåring. Här finns intemycket alls att göra. Igår var kusinerna här vilket väl var mysigt och idag har jag fått träffa min nya tremånaders gamla syssling Isak som hade förundrade ögon och jättestora kinder. Fasligt söt visst men nu vill åka på festival igen. Screw the weather. Tror jag ska gå en sväng och ringa Emma och snacka skit och sånt. Lots of love!

långholmen,alkohol,kent


Clari och Kajsa


satt längst bak där jag träffade Elin

Och sen fick jag återse min fantastiska Olivia. åh! PUNKS JUMP UP ÄGDE TYCKER JAG. alla andra hatade dom och ville bara se Kent. Meeeen, nu åker jag till mormor! Sen på tisdag till EMMABODA! TAGG! PUSS!

införkonsertvimmel

Idag ska jag, Clara och Kajsa på Kent på långholmen. Hehe, jag failar och är mer tagg på förbandet men hur kan man inte vara det när PUNKS JUMP UP ÄR FÖRBAND! hellycklig tjej över det här. Men ska bli mysigt. Har börjat packa inför emmaboda och mormor som jag far till imorn och sen direkt till emmaboda därifrån.  nu draaar jag. pussskyss kameran följer idag!!

tror ni inte jag glömde kameran hemma?

varit på långholmen ikväll med fantastiskta människor som Klara, Clara, Kevin, Ello och Helen främst. mine fina homies. annars har jag funderat mycket över de här med självförtroende och sånt idag. Varit en sån dag liksom. Just nu är mitt självförtroende verkligen på topp nämligen och då känns allt så jävlaaaaans bra. Kan skriva mer utförligt om de imorgon när jag inte är så jävla trött. Ska lägga mig och se om min hjärna och kropp vill somna samtidigt idag och smessa men en annan homie. fred ut.

hommus

steker hemma och väntar på mat. Kajsas energi är slut för att hon inte fått mat men snart smäller de. Sen ska vi till staden och parkerna och hänga med fina människor. kommer bli fint. så fint att jag tar med mig kameran. nu ska jag gå och äta hommus och bröd. najs. puss hörs inatt my love.

basic spacebaby we were born for fun or maybe to sleep in the sun

idag är jag arg.

När dom beter sig som idag vill jag göra saker som bryter alla deras normer.
jag vill va rebellisk tonåring.

jag drömmer om att leva livet till dess fullo, musik, konst, kultur är min dragning. Jag tycker annorlunda än dom andra och det är inte rätt. för när alla dom valde natur, valde jag musik. och när jag pratar om att leva livet i varje sekund och bara vara pratar jag om att leva på pengar från andra människor och inte bidra. mina tankar rör sig annorlunda än deras och ibland krockar det hårt. och då vill jag bara sitta här, och skriva, och lyssna på högt dånande JJ. fantastiska fantastiska JJ.

02.07

jag älskar att utrycka mig på vissa sätt. Saker som ofta ingått i meningar jag använt senaste dygnet är,

- rebellisk tonåring
- det är inte nådigt asså
- ligga
- steker
- för (t.ex.) snygg för sitt eget bästa

för övrigt är jag jävligt sugen på

- äta bröd och hommus
- äta god mat över huvudtaget
- typ köpa kornfärs och laga superveggomat till mig själv

det finns en fantastisk blogg alla borde läsa! http://www.latfh.com/
den är fantastiko.


fantastiska


Arvika va så jävla jävla jävla jävla jävla jävla bra. Så nu längtar jag sjukt mycket till emmaboda. Ska dra med Kajsa handla lite snart och sen ska vi steka hos mig. Ni ska få fina bilder från arvika sen också som mina fina vänner har tagit. åååh va jag villl festivala mer. De är fanemej helt jävla fantastiskt. Annars steker jag.
as you can see

ARVIKA NÄSTA.

taggad så jag dör, halv nio går tåget som jag och kajsa sitter på. kommer bli legen... wait for it... dary!

när jag inte har pengar kan jag inte dricka sockerdricka och när jag har pengar får jag inte dricka sockerdricka när i hunden ska jag dricka sockerdricka?!

 

parts of croatia. förstajag ska se Nas & Damien "Jr.Gong" Marley ikväll ah


RSS 2.0