tuesday say what


Drar alldeles strax till skolan för drama , fest! kan idag va en dag av händelser mån tro. grabbar kameran.

åh dans åh ramlösa åh rörelse

Min och Kajsas dans drog igång idag! kändes så himla himla bra! Var typ smått nervös och otaggad då de närmsta till träning min sommar kommit har varit dansande på gator och rännandes i natten men de kändes så himla himla bra och nu är jag så taggad! Ska börja köra som bara den! woohpwoohp.

Imorn ska vi ha drama med klassen. Låter ganska kul. Just nu är jag lycklig bara jag får röra på mig! Sen funderar jag på att ta saker i egna händer. kanske våldgästa en och annan vän, köpa en mössa och sånt där. Så länge jag är hemma eller åtminstone vid en tv till 21.00 för då drar nya säsongen av mentalist igång!!!!
KAN PÅ ALLVAR INTE VARA MER TAGGAD.


yesman admit it




har haft en av de bästa helgerna någonsing och den här veckan börjar allt på riktigt. Individuella lektioner plus dansen idag. Kommer inte gå bra, är stel och otränad och vill fortsätta springa runt och flörta med pojkar i parker, festivaler, dansa på gatan men nu är har sista festivaldagen varit. Popaganda har varit. Och de är någon ny kyla luften som itne var där för två veckor sedan. Nu är sommaren slut.

---

igår insåg jag hur äckligt det är med lösgodis. mitt extrema sockersug efter skolan ledde till en påse lösgodis. för det första finns det typ 2 goda grejer, dom två plus en massa choklad som man ändå tror man kan lita på hamnade i påsen och besvikelsen va total. efter att bubblisarna va slut fanns de liksom ingen mening till att äta mer ur påsen. Lösgodischoklad är så jävla äckligt. alltså köp marabou istället. galet värt

Idag i METRO kan man läsa om olika indiegenrer och lära sig vad man ska lyssna på och sånt inför popaganda med start imorn! taggar! Min kväll ska med andra ord gå åt till EOS-läxa(egentligen franska också men de glömde jag i skolan), lyssna på massa popagandaindie (WHOOPWHOP) och NU HAR GABRIELLA ANLÄNT FÖR ATT BO MED MIG/OSS. mer info om det sen måste kila puss!

jag tror jag har en dålig dag

jag tror det jobbiga är att jag ska anpassa mig till allt

jag tror det jobbiga är att de två människor jag älskar mest, älskar varandra lite mer

jag tror det jobbiga är jag gör allt för att hålla oss i liv men får inget gensvar

jag tror de jobbiga är att grubblar man på en grej börjar man grubbla på tusen till

just chillin


woohpwoop

igår var jag inte på en ö, färgade håret, middagade med kusini som flyttar hit på, fantastiko avskedsfest hos nina och åka leksaksbil i stureby. Sov hos Kajsa gjorde jag ocså men nu chillas det hemma och mammas jobbarkompis är här med sin familj. måste plugga. möh. sagan om konungens återkomst idag <3 en vecka och 2 dagar till första mentalist <3 hehehe BRAA HELG


it takes för fan a fool to remain sane

idag fyllde min snygga vän emma år. det firades med ensemblelektion, nalle puh-täcken,tankebomb om universum och en amazing the ark konsert. efter de tre första sakerna åkte vi till gröna lund.



sen kom dom

åhåhåhåh vad bra det var och då menar jag verkligen helt sjukt bra. blev kär i inte bara den fagra pojken med rutig skjorta två meter ifrån mig utan Ola. Ola min fina Ola. Helt enkelt välde de fanatiska idolkänslorna för the ark i sjuan fram och grabbade mig som aldrig förut. jag tänker lyssna på the ark hela helgen. möh hjärta




sommarlovsslut

tog självklart med mig kameran idag för att kunna ge en bild eller bilder att återspegla min sista sommarlovsdag 2010 men självklart låg kameran i väskan hela dagen och tog inga bilder alls. duktig  chey. men imorn när klockan slår 09.30 är det i alla fall back to thiss,spännande. lotsoflove

hipsterlekfotomani










true love this must be true love, true love this must be it


kan vara det bästa jag nånsin hört. jag älskar laakso. true love, this must be it

my gods


denna fina skiva + popagandabiljett inhandlade jag igår efter lunchen med albin. Sen hängde vi runt lite på söder, Clara kom, John kom. På kvällen förade vi på mosebacke och sen va jag och pontus och kajsa oå fest hos Matilda. Kul kvällll.

----------

efter att hängt på världens bästa plats, söder har jag hört att den kallas var jag med Kevin, Pontus och Kajsa på Tingsek på grönan där de även träffades lite annat fint folk. Jag älskar Söder, Stockholm, Grönt och Choklad typ.
annars sitter jag och snyter mig och kollar på sex and the city. det är för fint.


en till sån där uppdatering [angående homiealoniedagar]

typ lite bilder what i've been up to men inga från fredagkväll hos mig.










och juste...

det bästa som finns kan vara ensam hemma
det bästa som finns kan vara att bo i stockholm
jag dansar med mig själv i ett hus med mig själv och mamma
kommer aldrig veta att jag dansat med mig själv i ett hus med mig själv
och smuttat på den dåliga drinken med mig själv. och det är bland det finaste jag vet
vilken fantastisk ålder vi lever i man

teenagecrime

efter en shot och en pirog känner jag mig ganska redo att bege mig ut i tonårsnatten. imorn ska vi vara rebelliska i mitt hus men ikväll ska jag till Annika. Pontus och jag får nog sätta oss på nått kul ställe innan och föra med the last standing emmaboda öl. känns ju fantastiskt fin. Bilder inatt eller imorgon eller nån gång i framtiden. vem vet. kyss

Paulo Coelho - vid floden piedra satte jag mig ned och grät, sida 46


gårdagens.





homiealonie pizzanight


Igår hade jag Pizzakväll med film med dom hära. Dom är för roliga. Dom är mina bästa vänner. Jag älskar dom.


lite festivaler

lite arvika








fösta bilden är Dantes, resten är My's
lite emmaboda











alla bilder utom nummer 3 och den sista är Kevins, 3.an och sista är Kajsas.

FANTASTISKT

förstörd hals festivalsjuka rehab dag på rummet






återkommer med mer bilder jag lekt idag. Är jätteförkyld men glad och pigg, betett mig hipster som ni ser här uppe och varit sådär allmänt cool som jag brukar. Alltså är jag hemma från EMMAJÄVLABODA.
Det var helt fantastiskt, helt helt fantastiskt. åhåhåhåhhå.

RSS 2.0