there are tunnels through the stone where weaker hearts have made a home


jättelugn helg tar slut nu snart och det är dags för lite sömnis. Jag och magda var inte ute igår. Det sluta med skräckfilm mitt i natten och att jag crashade där. idag la vi pussel innan jag gick hem och såg på massa how i met your mother avsnitt. totally awesome.

The Maccabees - Young Lions

when i can't come up with anything they just get the name after the day. saturday


förstår om ni är trötta på dessa webcambilder men nu har jag faktiskt fått tillbaka min kamera från my's place. Och den ska med ikväll så imorn blir det nog lite bilder i ltie bättre skärpa. I swear. Igårkväll var jag hos Pontus och drack te och kollade på How I met Your Mother. Det hela slutade dock med att vi somnade menmen haha. Ikväll kommer nu några vänner förbi på middag sen ska jag nog ut med Magdibabe. Ha en fin kväll!


Yes he was kind, polite, sound and sublime, in theory, But in practice believe me, there was a nasty fire burning


Nu är jag äntligen klar med min debattartikel till imorgon. Idag har trots allt varit en pretty good day. Jag har träffat min underbara vän min ros som är så underbar och vi har pratat väldigt mycket och kramats och gjort ett hjärta med två änglar i i snön. väldigt fint. i love u

The Do - Stay (just a little bit more)

I prefer tea instead of coffee.



David Bowie - Life on Mars

they tell me your blue skies fade to grey

grå dag. död dag. jag har inte mer att säga än det idag.
Var ledig och satt hemma utan ork till någonting.
Cimon åkte dessutom ut ur paradis hotel för folk som tycker det är relevant.

Ge lite ljus till oss, till dom. Det är för grått just nu men jag fortsätter sända min kärlek och mina tankar till dig underbara älskade vän och till din underbara familj. Du är så stark . min finaste ros. Vi finns med dig.
Jag finns med dig 

det ligger ett mörker över oss

det ligger ett mörker över oss. över igår, över idag och över den här tiden.
Något som inte borde försvunnit har försvunnit. har tagits utan rättvisa.
för att till slut orkar man inte längre, klarar man inte mer, chanserna tar slut.
De är borta men finns alltid kvar. Och det är det vi inte får glömma men nu...
Nu gråter jag för dig och din underbara familj och din underbara mamma.
Sänder all min kärlek till er, till dig som alltid får mig att le, att stöta bort det mörka i mitt liv.
jag kommer stötta dig genom allt det här, hela det här året. Jag älskar dig ochtvivla aldrig i att jag finns här.

Tänker inte gå in på exakt vad som hänt nu utan kommer bli ganska stilla nu ett tag,

Death Cab for Cutie - I Will Follow You Into The Dark

<3



clara clarissette cluris


Igår var jag och Cluris och fikade på 60s i princip hela kvällen. Det som är så bra med Clara är att oavsett vad vi gör har jag alltid så himla roligt med henne. loveness.

Jonathan Johansson - Aldrig Ensam

ps. jag ska försöka få tillbaka min kamera ikväll så jag kan börja uppdatera lite bättre. ds

the worst combination of addictions

LAAKSO


Med tanke på att det är ett av världens bästa band finns det en lista med deras bästa låtar om du vågar trycka på den här länken.


torsdag, fredag och bloggspottarna.

Torsdag var så himla fin! Efter skolan stack jag, Clara och Tove och fikade och där på Wayne's satt även DENNIS M!!!! Clara tog hans auotgraf och vi skrev även ett jättecutie brev till honom innan vi sprang in på toaletten och drack vin. På en torsdag?? Ja. Idag hade dennis nu lagt upp brevet på sin blogg och med tanke på att min kamera är hos my snodde jag det hit också.

Så sjukt coolt. ja. Sen efter vi mött magdi stack vi på spelning på Kafe 44 där vi träffa massa folk. Först såg vi ett band som hette Kitschnoise. Tre 94or med jävligt coolt najs sound. Sen var det dags för Sander dvs. Solosynthduon och han körde då med Nilof och vi dansade och dansade och dansade! Till sist var det dags för Pissluder och vi tyckte det var himla kul att Fabian hälsade .. kanske diskret men till oss!
Kvällen var den bästa på länge!


Fredag Jag hängde åter med Clara och Tove efter skolan och fyndade två finfina saker ni får se imorn. Och när vi traskar in där på Weekday, ja vem möter vi om inte Olle Edard! WET-BLOGGEN. Snacka om Bloggspottarna. När Tove lämnade oss satte sig jag och Clara på Tully's as usual innan jag mötte Kajsa och Cluris åkte hem.

Jag och Kajsa hade en otroligt fin, vuxen och bra kväll. Vi började med att äta middag på La Casa i hornstull. Otroligt mysig italiensk restaurang med jättegod mat som helt klart är värda pengarna. Jag åt en pasta med seafood. Räkor, Musslor, Kräftor och Bläckfisk. Även fast jag var mätt ville jag fortsätta äta. Det var galet. Efteråt var vi jättemätta och bestämde oss för en promenad så gick ner till tanto och gick längs vattnet enda till Skanstull. På vägen såg vi en bänk där världens finaste lapp var uppsatt.


Babyshambles - There She Goes


and the man in the back said everyone attack and it turned into a ballroom blitz


Jag blev tilldelad denna låt på ensemblen och nu när jag insett vilken de är och att den är awesome  känner jag att... wait for it... it's gonna be... wait for it... LEGENDARY! BLOGG-FIVE!

all this time kills you when you are young

JAJAJA.

kl. 21.30 är det dags för P3 GULD på svt! hoppas alla bänkar sig då. De är ju Timo som håller de!
För övrigt tyckte Hästpojken-Martin att var det nån som förtjänade ett pris i musikpristiderna var det Broder Daniel, fick mig att tänka på Way Out West 2008 och Broder Daniels sista spelning när jag stod framför Finn i Håkan's band. så fiint.

Jag och Magda på Way Out West 08

Broder Daniel - Shoreline

and off I go!


Idag ska vi åka skridskor. På VÄRMDÖ. ovärt men that's just life.
jag prövar även kylan med min tunna nikejacka. hehe

Crookers - Para de Gracinha feat. MC leka - Edit


Give.


värme.  Shout Out Louds - Please Please Please


ur notebooken jag fick av pappa 1.

ett försök till att vara seriös

Du satt alltid på fåtöljen på hornsgatan. Nedre våningen, längst in i hörnet, drack latte, läste böcker, de tjockaste jag sett. Mitt liv verkade så svårt men för dig allt verkade lätt.
Jag kunde tänka på dig innan jag somnade att du låg bredvid och höll om mig och din lugg frog i min nacke. Men aldrig låg du där och en dag var du borta. Från hörnet längst in och jag kände ingen mening. Jag reste mig, upp för trappan och följde hela hornsgatan, vid slussen svängde höger och där 20 meter in på götgatan, götgatsbacken satt du innanför fönstret, på fåtöljen götgatan och läste för en flicka, den sötaste jag sett.
För mig blev det svårare men för alla runt omkring mig allt verkade så lätt.


Hanna Hellström

polaroid i hjärtan.




Bright Eyes - First Day of My Life

NÄE.


sorry guys but I didn't get a hold at My so my camera remains at her place for now. But admit this picture is awes... wait for it ... ome! har tränat och så. ska försöka få lite sömn. Pussei

Depeche Mode - Enjoy The Silence

sunday it's pancakesday

Så fort jag har fått fatt i min kamera som jag glömde hos my igår får ni bilder och mer info. Det slutade iaf med att jag stack och mötte Clara och Tove och sen blev det paradise hotel hos mig innan vi sov här hela bunten. mysigt var det och mer kommer. nu fortsätter season 2!

Justice - Genesis

matigt


Pappa är på landet och min bror i fjällen så jag och mamma lagade en middag där förrätten bestod av små goda vårrullar.

och sen åt vi nudlar med kokosmjölk,citron rostade jordnötter och kokosflingor + stekta räkor.
JUMMY! How I Met Your Mother. season 2 is rolling

Feist - So Sorry


aftonbladet - grammis

HÄR KAN NI KOLLA PÅ GRAMMISGALAN PÅ AFTONBLADET. backstage nu


Fast jag undrar dock när grammis slutade på tv och började sändas med dåligt ljud och dålig bild på aftonbladet?+ att Karin Winther bara faila totalt. Aja, Artisterna är fina iaf. Howlin Pelle delade ut pris. kärlek.

Men jag längtar nog ändå mer till p3 galan nästa vecka som leds av självaste Timo!

Timo Räisänen - Michael


fredag

hej och godmorgon folks, Idag känns bra. Mesta dels för att efter skolan ska jag vara med Pontus, finally!!!
det kommer mer senare.

The Clash - Julie's Been Working For The Drug Squad

I Miss You, I'm Pregnant

Förlåt men jag är alldeles för trött efter den här långa dagen och tunga träningen så jag orkar itne skriva nått. Eller jo en grej. Emmaboda har släppt nya band, bland annat Hästpojken och Hoffmaestro.
Hur känner jag ? LYCKA. tro mig,

It's gonna be LEGENDARY.

Laakso - Loista Laakso

let's put her in a glassbox

yo folks. gissa vad jag gör? Yes! Up here. can't believe you knew I was watching How I met Your Mother. You're Asm.

Idag känns det som det hänt mycket saker vilket gör mig lite ledsen då jag inte tog mig tiden att fota allt det roliga. Let's take it from the start. Jag vaknade och hade ca 2,5 timme kvar tills jag var tvungen att dra hemifrån så jag gjorde lite nudlar och såg på några avsnitt av serien ni redan vet.

Väl i skolan hade jag världens roligaste engelskalektion och insåg att jag tycker att faktumet att dvärgarna lägger snövit i en glaskista eller i detta fall, glassbox är så otroligt komiskt. När skolan tog slut mötte jag Kajsa som följde med mig och jag köpte lite saker till en vän innan hon skulle hem och jag stack till String för att möta Clara och Esmi - Crew där dom firade Esmi som fyller år idag! Grattis på 17årsdagen fini!
Vid 5 stack jag därifrån och kom ja, lite sent till min träning men hann ändå bli svettig och trött. That's pretty muck my day och jag kan försäkra er att den va roligare än vad den låter. Kanske på grund av lungnet att Pontus återigen är i Stureby, Söderort, Stockholm.

Salem Al Fakir - Astronaut

JA!

en av mina bästa vänner hunken Pontus är hemma från Vietnam efter 5 veckor föfan!

 ååh

Atmosphere - Happymess


up here.



som sextonåring får man vara kär i Louis Garrel och gå på helt galna hemmafester i Sickla.
och ja. Han kan sjunga också,  Louis Garrel - Ma Mémoire Sale

SOV GOTT!

Okey Awesome

4 dagar till grammis. 8 dagar till p3 GULD.
how i met your mother är världens bästa serie.
nu, tränaaa

Modest Mouse - The World At Large

hey superman! what do you know about desire?


Ey. första dagen på vårterminen, Eller egentligen första dagen på sista veckan på höstterminen då dom på nått knasigt sätt tydligen går in i varandra. iaf. Dagen var oväntat bra och nu har jag haft två trevliga samtal med Kajsa och Magda plus ett til nu med My som precis tog slut. populär? ja. Dags för lite HOW I MET YOU MOTHER! det kan ni göra här! för övrigt. Och juste ännu en positiv grej, I fucking morn kommer Pontus hem!!! happpy

Laakso - Russkaja Ballad o Detsva

then I see you smile

här kommer en lista med låtar som får mig att le. bara o klicka på bilden
btw vore lite värme trevligt nu snart. tack.

Liten timme

Hemma. Najs. Sov gott. Puss

I will love you better, I will love you better


ses i småtimmarna möjligen.

säg mig.


känns som jag fikat och druckit kamomillte hela dagarna på senaste


och träffat stormtroopers på bruno såklart. what else i mean?
Men har även hunnit bli kär i den här låten:

Hästpojken - Gitarrer&bas, Trummor&hat

Och idag spelades det match vilken vi vann med 8-2. weiih, Med andra ord känner jag mig duktig och pepp och p3 är världens bästa radiokanal.


de fryser när jag pratar


igår valde Jag att Kajsa skulle ta lite fine bilder i min nya fina Kavaj jag fick av magda
 I Love it!
Idag fyller förövrigt mitt ex, men främst vän 18 år. GRATTIS JOELEN!
Jag och Kajsa ska fika med honom lite senare så nu måste vi bli klarar för att sticka.

Markus Krunegård(min man) - Isande Diskanten


halfbaked

min dag har hittils varit great och jag hoppas detsamma för er.
Efter en fika med Clara som ledde till att Timmy och hans bror kom och vi forstatte vår fika med dom så är jag nu hemma, Kajsa är här, vi har köpt B&J HalfBaked, det börjar nån feelgood-film på trean klockan 9 och vi förbereder en mysig kväll hos mig. Imorn är det fredag, Helg. Med tanke på att jag har lov och inte alla dagar är som helg iof. Men i alla fall. Otroligt bra känns de.

The Maccabees - Love You Better

music music music

something like this

en spellista med de bästa jag vet typ.

gårdagens.

igår fika jag med vera på Fåtöljen. Hornsgatan ofc


och efter middag hos mig gick vi till magda som kom hem

tyvärr tog batterierna slut, men jag gick iaf klädd nått sånt här(innomhus vill säga)


Idag ska Clara träffas, Wih!

Nas - If I ruled The World (imagine that)



veralishes



Bonjour mes copains. Jag har idag varit med Vera (bild från somras) och är med henne ännu, vi ska snart vandra över i kylan  till Magda som kommit hem. myysi. bilder från dagen later. Pussss

Nordpolen - Vem har sagt

goodmorning goodmorning to you


ey. jag ska typ precis hoppa in i duschen så att jag blir klar nån gång. Jag ska nämligen ut i den överdrivet äckliga helt jävla ush, kylan för att åka till staden och frysa ihjäl och troligen dricka te. Med Vera tror jag det blir. Vi ska iaf oavsett möta Magdi ikväll när hon kommer med tåget. ÄNTLIGEN.

The Teddybears featuring Daddy Boastin - Ahead of My Time

and this is how I met your mother

kan vara världens bästa show. älska ted mosby



- How I met your mother

som att ta modet att hoppa bungyjump men precis då stänger dom.



Efter en dag på söder i KYLAN kom jag hem med HETS - Skivan, sicken glädje! och en underklädessak som är svår att förklara men sjuuukt snygg. Vi åt lunch på Sandy's men innan vi drog kika vi även in på Tully's för lite te. Vi hade där turen att hamna brevid två välfigt fina pågar får jag säga och jag tänkte att nu fasiken krossar jag ramarna och gör som på film. Tog servetten och skrev ner mitt namn och nummer för att sedan resa mig lägga lappen framför dom och sedan gå men, när jag kollar upp ar männen redan ställt sig upp, fått på sig jackorna och ska ut genom dörren. fyfabian va dumt! Nu ska jag laga nån god middag till mig själv. laters

Daniel Gilbert - Borderline

sett snett uppifrån


Igårkväll kollade jag på Notting Hill med Vera och Edith! Den är så himla söt fast jag har sett den, ja god knows how many times. Så så så mysigt var de. Nu måste jag dock göra mig redo för kylan, staden och Kajsa.

Fibes, Oh Fibes! - Dubious


and so I go


Efter en mysig fika med Sarah och otroligt god middag här hemma ska jag nu rusa över gatan till Bandhagen för att möta Vera och Edith. Vi ska till Vera och se på nån fin rulle, Laters!

Lady Gaga - Bad Romance

fore more information

visit my old blog! www.hannatime.blogg.se
to get to know me more. Now I have to get ready,
Fika med Sarah vid halv fem. puss

you hear the music they move to



Atmosphere - You

Salut!

hej på er. nu börjar jag om. gör en freshstart. Och vad är inte mer passande då än någon slags presentation? Jomenvisst! Jag tänkte ta hjälp av en "HEJ KONSUMENT" ur dn på stan. So first of all! my name?
Hanna Hellström 

Bästa promenad: Södermälarstrand helt klart. (eller vårkväll i Stureby)
Favoritförort: Stureby, Enskede
Favoritgata: Götgatan
Favoritdrink: Hm. RedbullVodka om jag ska säga drink hehe tror jag
Äter lyxmiddag på: Hum, Italienska i hörnet i hornstull.
Här bjuder jag mamma på middag: Händer otroligt sällan...
Här bjuder jag pappa på middag: Händer aldrig
Bästa mikromaten: Billys eller Mammas rester
Fikar gärna på: String eller Fåtöljen Hornsgatan
Bästa lunchställe: PONG 
Bästa kaffet: Hm, Waynes
Bästa baren: Är för ung
Senaste teaterföreställning: Buddy Holly tror jag
Senaste utställningen: Konstföreningen i högdalen ? hehe
En bra gå bort-present: Blommor i mängder
Favoritlyxartikel: sånt har jag nog inte
Läser just nu: inte
Läser helst: om jag måste välja verklighetstroget
Favoritråvara: Mandarin?
Favoritfärg: GRÖN
Favoritmärke: American Apparel
Favoritskor: Vagabond
Dricksprocent: ? lagom
Modeförebild: alla som klär sig snyggt jag vet inte
Motionerar: Innebandy, Älskar att dansa
Det dyraste jag har köpt: woaah, min NikitaJacka kanske
Favoritprodukt på Apoteket: Listerin
Lyssnar på: Indiepop/Electro
Bästa förfestmusiken: Crystal Castles
Senast gnolade: The Do - Stay(just a little bit more)
Dansar helst till: The Bloody Beetroots - WARP 1,9
Senast köpta skivan: Krunegårds senaste
Mitt sämsta köp någonsin: Bara äckliga chokladpraliner för 70 kronor
Senaste impulsköp: MOULI - Tshirt från Denim Girls
Senaste fyndet: Mössa 50:- från Carlings
Senaste secondhandfyndet: Julklappen till Alice
Mode jag aldrig vill se igen: Utsvängda Jeans
Värsta huvudbonaden: Bandana med namn@playahead
Bästa huvudbonaden: Mössa
Favoritaccessoar: Sjal (snusnäsduk)
Transportmedel: Tunnelbana
Återvinner: Papper, glas, plast osv.
Hejar på/håller på: sverige mest
Så får jag tiden att gå i kollektivtrafiken: samtal, mobilspel, tidning men för det mesta träffa nån jag känner

Fibes, Oh Fibes! - Love Child

Fixar mer här sen!!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0