jag vägrar på seriöst jävla allvar vara sjuk imorgon

And I need your help.

BÄSTA KUREN FÖR EN REDIG FÖRKYLNING?`
HUR MÅNGA HOSTMEDICINER KAN MAN TA SAMTIDIGT?
VAD FAN SKA MAN GÖÖÖÖRA!!!!!??????????


V V V

Är det något som inte riktigt passar mig är det mitt nuvarande tillstånd. sjuk med världens största förkylning. Ush vad jag hatar det och på onsdag har jag konsert i skolan vilken jag nu kanske inte kommer kunna vara med på och den kvällen är de preparty för arvika i stockholm och de kommer jag heller itne kunna vara med på isåfall. HELVETE, vill bli frisk och hoppas att alla mediciner jag trycker i mig ska leda till nått i den stilen snarast. Annars förhåller jag mig till de tre V:na. värme, vätska,vila. det här piggar i alla fall upp lite!

ååh how i met your mother <3

upupupdate/ THE ANATOMY OF TIMO RÄISÄNEN

torsdag: På kvällen tänkte jag att jag ska bli helt frisk från onsdagens trötta och förkylning så ikväll dricker jag 5 koppar te och lägger mig tidigt. Sen ringer My och säger att om jag vill kan vi gå på Mirakelkuren och Pappa Roterar på Marie Laveau och jag kan inte förmå mig att säga nej. Det blir en kul kväll med bra spelningar!

fredag: efter förmiddagslektionerna går klassen på teater och därav fikar jag, Clara, Sandra och Emma för Sandra åker till Thailand dagen efter (idag) och vi vill ha ett riktigt hejdå. Sen går jag och Emma på görgatan och jag ser att snygga carlingsmannen idag jobbar på götgatan. Vi går upp till mosebacke och ser ut över stan innan jag möter Rosen för att åka hem med henne. På kvällen kommer pontus och vi ser på tv innan jag bestämmer mig för att jag måste sova och han traskar hem igen.

Idag: åker jag trots min otroligt hemska grova förkylning till bengans med Josefine och några för att gå på Timo signering. han är fin och bra!



Nu ska jag snart också trots min sjuka förkylning och all hosta dra mig för att träffa Clara och så ska vi åka till åkeshov och joaakim. Naaajss! nu måste jag snyta mig!


Timo Räisänen - Bleeding

beggin for some pleasure/plägör

Igår var jag hemma från skolan då jag vaknade upp med smärta i hela kroppen och helt enkelt kände att jag inte skulle orka. Jag satt hemma och kollade på beverly hills, pluggade hela eftermiddagen och gick en ensam, väldigt tyst, skön, lite smått läskig men ändå härlig promenad i skogen. Idag är det bara min hals som smärtar och den får helt enkelt klara sig! De är torsdag och jag har lite saker att fixa och göra! 

Här får ni från Timos nya skiva, NUMBERS-videon. Han kommer till Bengans på lördag dessutom!

to not loose all of it

igår blev jag kär i han på carlings som pratade med mig när jag var ensam i affären och tre killar jobbade.
han va så kallad snygg snygg snygg

Dessutom köpte jag två acketidningar och en batman när jag och Pontus hängde i gamla stan och tog en sväng förbi serieboden.

Och så inhandlade jag Crystal Castles skivan och dog lite på Bengans över att de va så himla många skivor jag ville köpa. Tänkte att de är nog bättre att lägga pengarna på sånt kanske! de är ju så härligt med skivor!

Idag var de poetryslam-mästare i skolan som vi lyssna på. Så sjuuukt häftigt.

Nu beger jag mig in i pluggandet igen.

Atmosphere - Yesterday

what happend next

Efter min galna fredag var en mysig kväll bestämd med emelie och vi gick på bio och såg Alice! Filmen va bra óch framförallt är Johnny Depp snyggast och jag blev kär i hattmakaren!


Efter tog vi en promenad i fina stockholm till gullmars

När vi närmade gullmars ringde Clara så jag tog farväl av emelie vid enskede gård och hamnade på fest hos Lollo.

Där träffade jag på massa gamla ansikten, dansade av mig lite och drack en julöl innan jag begav mig hem.

Det var min lördagskväll.
Igår gjorde jag allt från att sjunga till köpa skor till spela match. Varit hålligång med andra ord.
Nu ska jaag byta om för att dra mig mot plugget! PUSS.

non,

nu ska jag sova och inte gå på valfria no:n imornbitti utan försöka få lite gjort själv och ge er lite av vad som hänt resten av min sjukt hektiska helg. som inte fick sitt vackraste slut men vad gör man. GODNATT

fekkenationen på fredagen










HÄR KOM BILDER!

Mars 20, 2010

hej hopp vilken knasig kväll igår va! Jag, Magdi och Anna i hennes klass åkte till VRG i Danderyd för att gå på välgörenhetskonsert men vi va främst där för att se Nilof och Karma Tree vilka båda va grymt grymt bra. Sen for vi in till stan igen och vägarna gick till Rådmansgatan och Jonathan i Magdas klass haha. Där vart det festfest med vin och musik och väldigt trevligt och kul! På vägen hem inträffade dock en mindre trevlig incidenmen vi kan låtsas att det inte hände så hade jag en fabulös kväll!! tyvärr har jag inga bilder men förhoppningsvis kommer de upp några på facebook som jag kan sno hit och visa. Istället kan jag dra min dag lite kort för det är inte så mycket. Kort och gott har jag suttit på min uteplats med gitarren och även sketchat av lite ur en PEOPLE tidning och druckit te såklart.


Och i bakgrunden har en låtlista rullat. den kan ni höra om ni trycker HÄR.
hoppas ni lyssnar och enjoyar it. ikväll ska jag på bio. PUSS

jag vill ha torra gator med torrt grus




The Strange Boys - Be Brave

ORFEUS.




Ikväll har jag varit på inget mindre än Kungliga Operan vilket kändes väldigt glamoröst. Vi såg Orphée (?), men tyvärr var det en snäll version som slutade lyckligt så fick därför inte se hur dom tänkte sätta upp att Orfeus avslitna huvud fortsätter sjunga ut i havet utan Amor fixade ändå så att han fick sin älskade, vars namn jag inte tänker försöka mig på att stava till just nu. Menmen. Det var faktiskt riktigt bra och inspirerande men den moderna dansen så nu är jag lite taggad på att gå och se Läderlappen också. Den är en Operett dessutom så kanske faller mig mer i smaken! Nej men riktigt fint var det, tyvärr gick batterierna i min kamera ut under dagen så ni får själva tänka er hur guldfoajen och den största ljuskronan jag sett ser ut. Om ni inte varit på Kungliga Operan vill säga. Sammanfattningsvis kan man säga att det varit en finfin kväll och alltid en fröjd att träffa Emma. Hoppas ni haft det lika bra!  puss

söder-kisa




För att vi slutade tolv och hängde i solen på söder hela eftermiddagen.



ignore this

Åt nyss en ballerina kladdkaka och ska byta om för att gå till skolan.

Salem Al Fakir - 4 O'Clock

asmcool tjej.




Belle & Sebastian - Step Into My Office, Baby

BEVERLY HILLS


jag är så kär. så härligt och fint och ögonvänligt! och så fina kläder!
Weii jag älskar den här serien sen den stal mina eftermiddag hela mellanstadiet.

salemkärlek, clara, saltis, rökpromenader och en himla massa godis.





Så himla himla dåligt att salem inte vann!! Argh!
Regina Spektor - Us


monsieur roux



guess I'm falling for someone half the world way

Det har varit något himla fint med idag. Tror det var att solen sken, jag och Clara åt en ny glass i GB's samling och jag och Johanna hade invigning för kajen i gamla stan. Älskar att Stockholmarna är så snabba ut när solen skiner.



Laakso - Longbeach. video

bon nuit!

as I walk a block to my favourite neonsign



ikväll har jag spelat gitarr och sjungit och druckit te. Det är alltid en viss krypande känsla av överväldande bilder, ord, kyssar, tårar, händer och blickar, vår i åttan när jag lyssnar på Bright Eyes.

Läste detta  så himla vackra och hjärtsårande nyss. Om jag hittade mer böcker som va så här skulle jag nog faktiskt läsa mer.

Bright Eyes - We are Nowhere and It's Now

Oui oui oui

Godmorgon Dear Ones!
Idag börjar jag inte förrän kvart över ett så jag ska möta Jenny vid tunnelbanan elva och så ska vi gå och hälsa på i vår gamla sturebyskola. FINT. Annars har måste jag snarast börja fixa ett cv så att jag kan skaffa mig ett jobb till sommaren och dessutom prata med Eckardt om att jag ska få läsa franska i tvåan också. j'espère!
 
Två sommarbilder dagens sol till ära. le printemps est une route!


Internationella Kvinnodagen.

Detta hade någon skrivit i backen upp till vårat radhus.


GRATTIS ALLA FANTASTISKA KVINNOR.
how about that! de va väl fasligt fint och snällt och I agree!
Dessutom innan denna dag tar slut kan jag väl säga att jag dansat ikväll och det var så bra bra bra.
Och att det var vår på riktigt nästan och Ce me donne une sourire!

Bon Nuit avec le chanson, Yann Tiersen - La Longue Route

söndagens

Idag åkte jag till medis i nästintill vårvärmen och mötte upp Albin! Vi satte oss på String för att jobba klart vårat naturarbete och nu är de bara renskrivning kvar jag får fixa ikväll!

När vi till slut blev klara tog vi en promenad från Nytorget till Slussen och fick syn på detta på Götgatan! Hur fint är det inte med upphängna cyklar känner jag! underbart !


Nu ska jag traska på Sturebypromenad med Magdibabe. Loveness

Do - On My Shoulders

ps. Nu ser de lite bättre ut här ju! ds.

Moi, je me la joue artiste maudit

Jag förstår inte varför förhandsgranskning är annorlunda än  vad jag ser när jag går in på bloggen. Är det jättestort och konstigt för resten också eller är det bara min data som är knas?
Min gårdag var i alla fall ganska skön och fin om inte annat.


Jag och Anna hade Picknick i snön på ett berg.



solskenet.

På kvällen åt vi otroligt god middag!


Sen vart det en hemmakväll men jag hade lite sällskap av Joakim på distans, min franska låtlista och Notting Hill för 57nde gången. Ganska fint ju!

Monsieur Roux - ah si J'Etais grand et beau

TAT LUGNT.

UNDER REPARERING OCH LAYOUTBYTE
Men strax tillbaka på fötter igen!

om inre våren kommer till oss, får vi komma till våren!

Nu ska vi ha picknick i snön jag och Anna. FINT

att punda runt på söder och inte göra någonting.

Ibland som minderårig slutar de med att man går runt och fryser på söder och sätter sig varstanns så länge de är varmt. Kanske på en bänk på södra station?  Men det är faktiskt helt okej om man har rätt sällskap och det har jag ju haft i form av Pontus.

stolta 122 bor på 116. Vi har kommit på de själva och det är inte de minsta coolt men ändå!

Och jag me! Sov gott!

Veronica Maggio - Ingenting Kvar

mon petit voyage

Nu är jag åter i min stad, min söderort, mitt hem. Men ltie bilder från karlskoga vill ma ju inte gå miste om.


hos farmor och farfar bor den gamla katten alice.

Haha. och idag var jag och fikade med Johan innan vi åkte hem. Vi drack kaffe och spelade fia med knuff på Ekelidens Café. Dock orkade jag tyvärr inte dra med kameran då den inte fick plats i väskan jag hade. Ikväll ska jag träffa Pontus.

Fatals Picards - L'amour À la Francaise

Karlskoga Calling

Salut mes amis! Jag sitter i soffan uppe hos farmor och farfar i karlskoga. Alice den söta nätta katten ligger bredvid och är så himla söt. Det har inte precis varit något party här men en sväng i lilla centrum har vi hunnit med och imorn ska jag ju ändå träffa johan så de blir trevligt. Plus att jag kommer hem till kvällen och det r fredag så jag ska troligen ut! Aja. I'll leave you with that. maintenant, je veux avoir printemps...PUSS

au revoir pour un jour


Nu åker jag till karlskoga en natt till farmor och farfar. Lär även träffa några av mina kusefiner.
Ångest över att inte har en fungerande ipod. Vi får se om jag hinner blogga. PUSS

Louis Garrel, Ludivine Sagnier, Clotilde Hesme - Je n'aime que toi

c'est trop cher beaucoup pour moi

Min dag har varit mysig. När jag och Kajsa kom ner för trappan på string mötte vi inga mindre än Clara och John så dom stannade kvar och fikade lite mer med oss.

John och jag

Jag och Clara bestämde oss för att gå på bio så ikväll var vi på Viktoria och såg An Education. Den bästa filmen på länge! vi är flera som drömmer om att dansa runt på Paris gator och dricka rödvin och äta baguetter med allra helst Louis Garrel om jag får bestämma.


jag och Clara skrev ett medelande med stearin på ett bord på Viktoria.

Jag gick hem från tunnelbanan drömmande Paris och Vårvärme.

Yann Tiersen - La Valse D'Amélie (version piano)

sov gott!


förövrigt saknar jag Anders Törnvall. och imorn är de onsdag. Vet inte varför de känns så bra!
Nu lägger jag mig och kollar på Star Wars och somnar, PUSSEN

Donkeyboy  - Ambitions

YASORAGI.

Min och Mamis lilla resa. Till att börja med sitter Veronica Maggio på samma buss som oss och checkar in med oss. Idag stod vi och duscha bredvid varandra och vi satt även på samma buss till orminge och slussen igen. Lite småhäftigt höhö. I alla fall. Igår får jag och mamma till Yasoragi, HasselUdden.

Vi åt provsmakning på förrätten

efter mumsiigt kött blev de efterrätttt.


Klarit. Typ. Ska chilla galet. Puss.



pusss

Å OS är slut och jag har lov och jag och mami åker nu mot hasseludden för att ta de så lugnt det går med japansk mat och härligheter. Vi ses imorgon!

du och jag ska aldrig dö.

Sen igårkväll halv 12 efter de jag rankar som den sämsta fest jag varit på har allting varit en lek på rosor. Vid midnatt finner sig jag och Clara på en fest i Älvsjö där det vimlar av trevligt folk och vi får dansa av oss ett par timmar innan vi beger oss hem till mig för att sova. De va awesome och imorse när vi vaknar ringer plötsligt någon till Clara. Det är Johanna som undrar om vi vill gå på Kent gratis med henne! Klaaart vi viiiilll!!!!

Under dagen anländer Emelie till mig och vi dricker te och kollar på ANTZ. fett värt & empo fotar.
 Till sista drar Emelie mot bussen och jag tar tunnelbanan in till Globen och möter Clara och Johanni. Efter några klunkar vin och lite mer än 2 timmar av väntan stiger Kent in till en våg av skrik och tjut och klappande händer. Jag är inte de största Kentfanet men när de avslutar konserten med Mannen i den vita hatten och det faller ett rött regn av fint formade papperslappar på oss är allt så perfekt.


Trixis bild

Lov är så himla fint. Det är Mars. Det är snart vår. godnatt.

Kent - Mannen i Den Vita Hatten

RSS 2.0